اخبار و مقالات
بشقاب سبز | فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی
|
|||||
|
وبتی هم که باشد نوبت گیاهخواران قهرمان است که برایشان یک دستور غذای لذیذ و ساده آماده کنیم. یکی از حبوبان همیشه در صحنه برای گیاهخواران کسی نیست جز کدوی سبز! گیاه مظلوم و بی سر و صدایی که اگرچه همیشه در غریبانهترین کنج یخچال جای دارد و جزو ارزانترین سبزیجات به حساب میآید، ولی آنقدر لذیذ و کاربردی است که از املت گرفته، تا خوراک، پاستا، سالاد و حتی دسر از آن استفاده میشود.
این فریتاتاهای خوشمزه یک غذای سالم و عالی هستند که هم میتوانند ناهار شما باشند، هم شامتان و هم به عنوان برانچ استفاده شوند و با آن رنگ و بوی جذابشان به میزتان حسابی جلوه بدهند.
مواد لازم:
• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نصف یک پیاز خورد شده
• 3 عدد کدوی متوسط خورد شده
• 1 فنجان گوجه گیلاسی
• سه حبه سیر له شده
• نصف قاشق چایخوری نمک دریا
• 8 عدد تخم مرغ زده شده
• 120 گرم پنیر بز
طرز تهیه:
• فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• روغن زیتون را در یک تابه ریخته و کمی گرم کنید و بعد پیازها را به آن اضافه کنید و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.
• کدو سبز خورد شده، گوجه فرنگی، سیر و نمک دریا را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید آنقدر که کدوها اندکی نرم شوند ولی همچنان به دندان بیایند و پوست گوجه فرنگیها شروع به چروک خوردن کند.
• در یک کاسه بزرگ تخم مرغها را حسابی هم بزنید و بعد آنها را با پنیرها مخلوط کنید.
• سبزیجات تفت داده شده را در یک قالب فر ریخته و مخلوط تخم مرغ و پنیر را به آن اضافه کنید.
• قالب را در طبقه میانی فر بگذارید و حدود 32 تا 40 دقیقه به آن حرارت بدهید. آنقدر که تخم مرغ کامل سفت و روی فریتاتایتان طلایی شود.
· فریتاتا را بیرون آورده و قبل از آنکه آن را ببرید حدود 15 دقیقه رهایش کنید.
· غذای دلچسب شما آماده است.
· نوش جان!